Branched-chain amino acids (BCAA’s) zijn essentiële aminozuren die helpen bij spierherstel en -groei. BCAA-supplementen zijn populair onder sporters en fitnessliefhebbers vanwege hun vermogen om spierafbraak te voorkomen en spierherstel te bevorderen. In dit artikel hebben we de beste BCAA-supplementen van 2023 voor je op een rijtje gezet.

Scivation Xtend BCAA

Scivation Xtend BCAA

Scivation Xtend BCAA is een van de meest populaire BCAA-supplementen op de markt. Het bevat 7 gram BCAA’s per portie, samen met elektrolyten en vitamine B6. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken en is ook verkrijgbaar in een cafeïnevrije formule.

Optimum Nutrition Gold Standard BCAA

Optimum Nutrition Gold Standard BCAA

Optimum Nutrition Gold Standard BCAA bevat 5 gram BCAA’s per portie en is verrijkt met vitamine C. Het bevat ook een energie- en uithoudingsvermogenmix van ingrediënten, waaronder cafeïne, beta-alanine en Rhodiola rosea.

BPI Sports Best BCAA

BPI Sports Best BCAA bevat een gepatenteerde formule van oligopeptiden, die helpen bij de opname en effectiviteit van de BCAA’s. Het bevat ook CLA (geconjugeerd linolzuur) en agmatine sulfate, die helpen bij het verbeteren van de lichaamssamenstelling en het verhogen van de bloeddoorstroming.

MusclePharm BCAA

MusclePharm BCAA

MusclePharm BCAA bevat 6 gram BCAA’s per portie en is verrijkt met glutamine en citrulline. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken en is ook verkrijgbaar in een cafeïnevrije formule.

NutraBio BCAA

NutraBio BCAA

NutraBio BCAA bevat 7 gram BCAA’s per portie en is verkrijgbaar in verschillende smaken. Het bevat ook elektrolyten en taurine om de hydratatie en spierprestaties te verbeteren.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een BCAA-supplement om je prestaties te verbeteren en spierherstel te bevorderen, zijn er tal van opties beschikbaar. De bovenstaande lijst bevat enkele van de beste BCAA-supplementen van 2023 op de markt, die allemaal hun eigen unieke voordelen en ingrediënten hebben. Het is belangrijk om te kiezen voor een supplement dat past bij jouw doelen en behoeften. Raadpleeg altijd een deskundige voordat je begint met het innemen van een nieuw supplement.

Wil jij deze zomer droog gaan? Klik dan hier (MAN)

Wil jij deze zomer droog gaan? Klik dan hier (VROUW)

Wil jij spiermassa opbouwen? Klik dan hier (M/V)